• .
  • .
  • .
  • .

Dobrodošli

Firma Medimpex d.o.o. Sarajevo je organizacija sa relativno dugom tradicijom u veleprometu lijekova, na tržištu Bosne i Hercegovine. Osnovana je 1989. godine, kao prva privatna veledrogerija za promet farmaceutskih, hemijskih proizvoda i medicinske opreme, u Bosni i Hercegovini. Medimpex d.o.o. je tokom proteklih godina postojanja izgradio moderan poslovni sistem i razvio ga kako bi bio fleksibilan u odnosu na zahtjeve tržišta.

 

Welcome

Medimpex d.o.o. was established in 1989 as a private-owned limited liability company for commerce and services; it supplies pharmacy shops, hospitals and other health institutions with a wide-range assortment of drugs and other medical products, from domestic production and imported, at business location Stup-Sarajevo. MEDIMPEX d.o.o. makes business with local and foreign suppliers and distributes more than 3,000 articles.

 

Future Health Biobank

Future Health Biobank i Medimpex d.o.o. su po treći put organizovali posjetu doktora iz BiH laboratorijima i kompaniji u Notingemu, Velika Britanija. Doktori ginekologije i stomatologije su imali priliku da se uvjere u kvalitet i sigurnost jedne od vodećih evropskih banaka matičnih ćelija.

Himalaya Herbals

Himalaya Herbals kozmetiku od mjeseca maja 2012 god. možete kupiti, osim u apotekama i u tržnim centrima Merkator i DP marketi širom BiH.
Himalaya Herbals Vam nudi veoma široku paletu proizvoda na biljnoj bazi.
Odlika ovih proizvoda je da su napravljeni u skladu sa prirodom, prijatnog su mirisa i privlačnog pakovanja.

Arkopharma

Medimpex d.o.o. je u januaru 2013 god. postao ekskluzivni zastupnik firme Arkopharma.
Arkopharma je svijetski lider u proizvodnji preparata na bazi ljekovitog bilja.
Danas Arkopharma razvija, proizvodi i distribuira široku paletu proizvoda na biljnoj osnovi ne samo za unutrašnje tržište Francuske, nego i za mnoge druge zemlje svijeta.